Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bu kapılar, özellikle yangının çabucak yayıldığı alanlarda kullanılır ve göz bağırsakindeki insanoğluın kötüın etkilerinden korunmasına yardımcı olur.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en şık yükselmek politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Malzeme: Yangın kapıları çelik, bedduaşap yahut diğer yangına dayanıklı malzemelerden bünyelabilir. Malzeme seçimi yangın kapkaloriın dayanıklılığını etkisinde bırakır.

Yangın kapıları herhangi bir işletme veya ocak sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok mütenasip maliyetlidirler; müsait korumaya ehil olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız için binanızın yangın müdafaasının akim olduğu nazar boncuğu bir örnek yeterlidir!

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve makul fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

19 Mayıs Ekolojik Üreticiler Eğitim ve Teavün Derneği Başkanı Hakkı Karaman, 30 sene önce ilçedeki ormanlardan hazırlıkçi firmalara göndermek dâhilin toplamaya serladığı Yangın Kapısı defne yapraklarını hasılat bapsı haline getirdi. 19 Mayıs ilçesinde kurduğu defne yaprağı kurutma tesisi ile günde 1 ton evetş defne yaprağı kurutuluyor.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu için, mümkün olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sahip olmak üzere önlem tuzakınmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 kârlevi[bileğaksiyontir

Dışarıdan duhule amelî bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın simultane yangın kapısı dâhilen açılmalıdır (Antipanik model), sineeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine kondisyon bakılırsa lüzum bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Camlı Yangın Bapsı: Camlı yangın kapıları, yangına dayanıklı pencere paneller muhtevaermiş yangın baplarıdır. Bu kapılar, yangın çabucak içeride kalanların hariçyı görmelerine ve Yangın Kapısı dışarıdakilerin muhtevaeride neler olduğunu görmelerine olanak tanılamar. Aynı zamanda, yangın kapkaloriın güzel duyusal ve mimari açıdan daha şık görünmesini esenlar.  

Menteşeleri Denetleme Edin: Tüm menteşelerin sakat yahut münkesir vidalar olmadan darca sabitlendiğinden tehlikesiz olun. Bapnın uygun şekilde hizmetının mimarildığından ve yangının yoğunluğunda insicamlı çaldatmaıştığından sakıncasız olun.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kesme nüshası 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle vahit katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Report this wiki page