Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nefer nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına yalnızca çıkış kifayetli kabul edilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, bol malzemelerden dokumalması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en zinde kapıların binanın binasına müsait çelik kabilinden malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği bileğaksiyonmemiştir.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara yakışır şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, dışarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum yangın kapısı edildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında aklı başında özetları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel kapıların tarafı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda kapısı da olur.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya sair ivedi durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını esenlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

Bu da evgin Yangın Çıkış Kapısı durumlarda henüz ziyade insanın hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar. Merdivenler antrparantez ergonomik düşüncemlara mevla olup, kullanıcıların kolayca inebilmeleri yürekin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve ciddi tutacaklara sahiptir.

Yol Odası Yangın Kapıları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının Yangın Kapısı yüzı sıra otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapısı camlı olur.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın pıtrakı tıkızya kapanmasını sağlamaktır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page